Beeld © Getty Images

One Direction-Louis haalt opnieuw keihard uit naar Zayn Malik

29 oktober 2019 12:46

Het is hommeles in One Direction-land, dat is het trouwens al jaren. Zayn Malik (26) verliet de boyband in 2015 onder benarde omstandigheden, iets waarover Louis Tomlinson (27) nog altijd pissig is.

"Op dit moment ben ik nog altijd best wel boos"

Zayn verliet zijn One Direction-maatjes Louis, Harry Styles, Niall Horan en Liam Payne in 2015. Dit betekende niet alleen een breuk in de boyband, maar ook een breuk in de vriendschap van de mannen. Al die jaren later is Louis nog steeds niet oké met zijn voormalige collega. Zayn haalde zelf meermaals uit naar zijn X Factor-vrienden, wat toen al niet goed viel bij de zangers. En Louis laat nu weten hoe hij zich er écht over voelde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams gaf Zayn Malik geen advies na breuk One Direction

In een nieuw interview met Metro News wordt aan Louis gevraagd of hij Zayn ooit kan vergeven voor zijn vertrek en terug zou laten komen voor een reünie. "Ik denk niet dat ik daar volwassen genoeg voor ben. Ik kan er zelfs geen eerlijk antwoord op geven", aldus de zanger. "Op dit moment ben ik nog altijd best wel boos. Ik vind niet dat hij het heel netjes heeft afgehandeld. Maar zeg nooit nooit. Wie weet?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reünie One Direction laat op zich wachten

Daar bleef het echter niet bij. "Hij had aardig wat grote praatjes toen hij er net uitstapte. En naar mijn mening had One Direction best wel goede muziek", aldus Louis. Zayn had na zijn vertrek aangeven de muziek van de band maar bagger te vinden. Dat is niet het enige, toen Louis' moeder overleed, kwam er weer contact tussen de twee. Louis zou vervolgens optreden bij X Factor en had al zijn One Direction-vrienden uitgenodigd om te komen kijken. Zayn was de enige die niet kwam opdagen, ondanks zijn toezegging. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn One Direction-Niall Horan en Selena Gomez een koppel?

Louis is niet de enige die furore maakt, ook Harry weet vaak de aandacht te grijpen. Onlangs deed de zanger dat nog bij het Met Gala, waar hij een behoorlijk extravagante pakje aanhad, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lady Gaga en Harry Styles stelen de show bij het MET Gala

07:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!