Beeld © ANP

K3-meiden kunnen eindelijk genieten van succes

06 november 2019 11:13

Klaasje Meijer (24) ervoer haar beginjaren in K3 als een heftige achtbaan, maar na vier jaar zijn er een hoop dingen op zijn plaats gevallen. De zangeres maakt woensdag, precies vier jaar nadat ze samen met de Vlaamse Hanne (25) en Marthe (23) de zoektocht naar een nieuwe K3 won, op Instagram de balans op.

"Wat een prachtig leven hebben jullie ons gegeven"

"Het is zo bijzonder dat wij dit alles vandaag al vier jaar mogen doen", begint Klaasje. "Ik ben ongelofelijk trots en blij dat het allemaal zo goed voelt! Het begon met een heftige periode: extreem overdonderd tijdens de finale, een paar verhuizingen, zoekende zijn, onzekerheid, bang voor oordelen, alle ogen zijn op je gericht, er kwam zoveel op me af, echt een rollercoaster."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-K3 Kristel over heftig verleden: 'Ik heb geluk gehad'

Nu is het nog steeds hectisch vindt Klaasje. "Maar er is ook veel op zijn plaats gevallen: alle fans die er altijd zijn, het vertrouwen dat wij al vier jaar krijgen van alle mensen die ons coachen en van iedereen die met ons samenwerkt, de positieve energie die we zo vaak om ons heen mogen voelen, de blije gezichtjes van die duizenden kinderen, mijn ouders, zussen, broer, vrienden, vriendinnen en mijn vriend die er altijd zijn", somt ze op. "Daardoor heb ik echt evenwicht in mijn leven gekregen."

Als laatste zet de zangeres haar collega's Hanne en Marthe in het zonnetje. "Vooral jullie wil ik bedanken voor alle fijne momenten, alle bijzondere momenten, de hilarische momenten en gewoon alles wat wij drietjes samen delen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Verhulst nog altijd verdrietig om breuk met K3-Marthe

Ook Hanne laat de bijzondere dag niet zomaar aan zich voorbij gaan en noemt hun avontuur ongelofelijk. "Wat een prachtig leven hebben jullie ons gegeven", bedankt ze haar grote voorbeelden Karen, Kristel en Josje. "Ik ben zo dankbaar dat dit alles ons is overkomen." 

In de post vertelt het K3'tje dat ze na vier jaar eindelijk kan genieten. "In het begin was er veel stress en angst voor het onbekende. Veel vragen en was ik zo streng voor mezelf. Door geweldige fans, mijn familie én het geweldige team achter K3 voelt het nu alsof alles in de plooi is gevallen. Begrijp me niet verkeerd: ik heb nog steeds kriebels voor we opkomen in onze shows, nog steeds baal ik van een valse noot of een hese stem, maar bovenal word ik oprecht gelukkig van alles wat we doen", aldus de 25-jarige.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!