Beeld © Getty Images

Beste vriendin Whitney Houston bekent romantische relatie

7 november 2019 02:24

Robyn Crawford, de vrouw met wie Whitney Houston geruime tijd samenwoonde voorafgaand aan haar huwelijk met Bobby Brown, bekent in haar boek A Song for You: My Life with Whitney Houston wel degelijk een seksuele relatie te hebben gehad met de zangeres. Dit meldt TMZ.

"Er was een aantrekkingskracht"

Whitney en Robyn kenden elkaar al sinds hun tienerjaren, nadat ze elkaar in 1980 ontmoetten op een zomerkamp. Volgens Robyn hadden de twee direct een bijzondere connectie. "Het begon met een kus en uiteindelijk sliepen we ook samen, als in seksueel. Dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling maar het gebeurde gewoon, er was een aantrekkingskracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Whitney Houston in Hall of Fame'

Whitney zou een einde hebben gemaakt aan hun relatie toen haar carrière in de muziekindustrie stijgende was. Volgens Robyn dacht Whitney dat hun lesbische relatie niet geaccepteerd zou worden en was de familie Houston sowieso geen voorstander van een romantische band tussen twee vrouwen. M

et name Cissy Houston, de moeder van de overleden zangeres, zou zich hevig verzet hebben tegen een dergelijke relatie. De mening van haar moeder zou het voor Houston alleen maar moeilijker hebben gemaakt om naar buiten te treden met haar lesbische relatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hologram van Whitney Houston komt naar Nederland voor een concert

Met het uitbrengen van haar boek hoopt Robyn mensen in te laten zien wat voor een persoon Whitney werkelijk was. Eerder werd haar leven ook al een getoond in een documentaire.

Whitney Houstons heftige leven vastgelegd in nieuwe documentaire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!