Beeld © ANP

DI-RECT pakt flink uit tijdens jubileumjaar

07 november 2019 07:12

De Haagse band DI-RECT geeft op 10 oktober 2020 een concert in Rotterdam Ahoy. De band bestaat twintig jaar en viert dat in Rotterdam Ahoy met de grootste show in hun carrière.

"Deze zaal voelt écht als thuis"

Met de show in Rotterdam Ahoy gaat een grote wens van de band in vervulling. "Rotterdam Ahoy is de zaal in Nederland waar we het meest hebben gespeeld, de teller staat inmiddels ver boven de honderd shows, deze zaal voelt écht als thuis", stelt zanger Marcel Veenendaal.

"Dit was echter altijd als onderdeel van de line-up van grote evenementen. Het 20-jarig jubileum is voor ons de perfecte aanleiding om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan met een groot eigen concert in Ahoy."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spike van Di-rect gaat trouwen

De band uit Den Haag scoorde hits als Times Are Changing, Invincible en Devil Don’t Care. Ze gaven eerder een eigen concert op het strand van Scheveningen voor 15.000 fans en een uitverkochte show in AFAS Live. De band won talloze awards en speelde op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. De kaartverkoop voor Ahoy gaat maandagochtend van start.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Na 10 jaar voelt Marcel zich helemaal thuis bij DI-RECT

Voor Marcel Veenendaal schitterde Tim Akkerman als frontman van de populaire band. In 2009 besloot hij uit de groep te stappen met oog op een solocarrière.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!