Beeld © Beau

Famke Louise over breuk management: 'Ik voelde me een nepartiest'

07 november 2019 12:50

Famke Louise is klaar met de haters. De zangeres en YouTube-sensatie heeft een nieuw team om zich heen gebouwd en vertelt aan tafel bij Beau over de breuk met haar voormalige managers. ''Er werd een bepaald imago gecreëerd voor mij", aldus de 20-jarige.

“Op een gegeven moment heb je het zo druk en heb je er geen plezier meer in"

Aanstaande zaterdag staat Famke Louise in een uitverkocht Paradiso met eigen geschreven nummers. Iets waarvan de zangeres een jaar geleden, toen ze nog bij een ander management zat, alleen maar had durven dromen. “Ik heb heel veel last daarvan gehad”, vertelt ze aan Beau.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit wil je hebben! Famke Louise lanceert eigen merchandise

“Ik ben toen uiteindelijk gestopt met dat management, omdat ik gewoon heel erg veel moeite had met het feit dat ik mezelf niet kon ontwikkelen op de manier waarop ik dat wilde doen. Er werd voor mij door iemand anders een bepaald imago gecreëerd. Ik was de uitvoering daarvan. Ik kon helemaal niet mijn eigen creativiteit gebruiken en voelde me eigenlijk een beetje een nepartiest”, gaat ze verder. “Op een gegeven moment heb je het zo druk en heb je er geen plezier meer in.”

Aan het einde van de documentaire besloot ze dan ook voor zichzelf te kiezen. "Mijn gezondheid ging achteruit, ik had er geen plezier meer in en het enige wat je dan kan doen, is een risico nemen en weggaan bij je management.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kerstdroom komt uit voor Famke Louise

Inmiddels heeft Famke 2.0 een nieuw team om zich heen verzameld, bestaande uit enkel vrouwen. “Ik wil eigenlijk gewoon de periode van mijn documentaire afsluiten”, vertelt ze hierover als Beau vraagt waar ze de kracht toch vandaan haalt.

Ook verklapt de 20-jarige druk bezig te zijn met een nieuwe docu, waarin de nieuwe Famke centraal staat. “Ik ben er nog mee bezig”, onthult ze.” Ik weet niet wanneer het uit gaat komen. Maar je gaat een groot contrast zijn uit het eerste deel.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise komt met allereerste solo optreden

Eerder reageerde Famke ook al op de breuk in RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!