Beeld © ANP

Toppers slaan in 2020 zomerconcerten over

11 november 2019 19:14

De Toppers staan komend voorjaar niet traditiegetrouw in de ArenA met een reeks concerten. Die optredens worden in 2020 overgeslagen. Maar, niet getreurd. Ook in 2020 kun je genieten van Jan Smit (33), Gerard Joling (59), Jeroen van der Boom (47) en René Froger (59). De vier geven volgend jaar namelijk een reeks spetterende kerstshows in Rotterdam Ahoy: Toppers in Concert 2020 ‘Christmas Party of the Year’.

"De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn"

De gebruikelijke mei-editie wordt dus overgeslagen komend jaar. Fans worden daarvoor in de plaats getrakteerd op een sprookjesachtige wintervoorstelling in Rotterdam Ahoy. De reden dat de voorjaarsconcerten niet doorgaan, komt uit onverwachte hoek. Voetbal gooit roet in het eten. In het voorjaar van 2020 staan er wedstrijden van het Europees Kampioenschap Voetbal op het programma in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Er is gezocht naar een passend alternatief, maar die zoektocht heeft uiteindelijk niets opgeleverd.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

René Froger vindt afwezigheid Gordon bij De Toppers geen gemis

Maar goed, niet getreurd. Net als in 2016, toen het twaalfenhalf jarig bestaan van de Toppers in Concert met een kerstshow werd gevierd, staan de vier heren in Rotterdam Ahoy om de Kerstmis van 2020 net dat beetje extra te geven. Kanttekening daarbij is wel dat het eenmalig is.

De toeschouwers kunnen een over de top Sing-a-Long kerstspektakel verwachten waarbij alle hits kunnen worden meegezongen. "De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn." De uitbundigheid van de Toppers in combinatie met het typische kerstgevoel zorgen voor een topavond.

De ticketverkoop voor Toppers in Concert 2020 Christmas Party of the Year op 22, 23, 24 en 26 december 2020 start op maandag 2 december.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard Joling geniet na van Toppers-concert met 'lieve moeder'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!