Beeld © Getty Images

Selena Gomez geraakt door negatieve reacties gewichtstoename

12 november 2019 05:40

Het heeft Selena Gomez (27) ontzettend geraakt dat mensen haar aanvielen op haar gewicht, toen ze een paar kilo was aangekomen door de medicijnen die ze moest nemen in verband met haar ziekte Lupus. "Dat hakte er wel in ja, en ik was er echt door van slag," aldus Selena in een interview met de Giving Back Generation.

“Ik leef mijn leven in het hier en nu en wil niet te veel omkijken naar wat ik heb meegemaakt”

De 27-jarige actrice/zangeres probeerde de pijn te verminderen door een pauze te nemen van sociale media. "Ik ben er een tijdje tussenuit geweest en heb sinds mijn terugkeer besloten om niet meer op mijn tijdlijn te kijken. Ik ben erg gelukkig met mijn leven nu en vooral om er te zijn. Ik leef mijn leven in het hier en nu en wil niet teveel omkijken naar wat ik heb meegemaakt. Dus ik sta bijvoorbeeld op een rode loper, laat fotografen vervolgens hun beelden schieten, maar kijk die foto's daarna niet terug. Dat geeft me rust."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Selena Gomez en zusje stelen de show tijdens Frozen 2 première

Selena hoopt hiermee andere jonge vrouwen te inspireren om zich niet gek te laten maken door wat de buitenwereld van hen vindt. "Er zijn zo veel mooie meiden met prachtige en verschillende karakters, maar ze jagen een onhaalbaar ideaalbeeld na waardoor ze kapotgaan. Ze willen een totaal ander persoon zijn dan ze in werkelijkheid zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Selena Gomez scoort voor eerst in 10 jaar nummer 1-hit

Het ging een tijdje niet zo goed met de zangeres, maar inmiddels lijkt ze weer helemaal de oude.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!