ANP

Davina Michelle is jarig en pakt uit op Instagram

12 november 2019 13:47

Davina Michelle viert vandaag haar 24e verjaardag en doet dit op Instagram op passende wijze. De zangeres deelde een paar video's waarop ze als toen nog onbekende puber liedjes van andere artiesten zingt.

"Als ik hiernaar kijk, krijg ik de rillingen"

"Ik ben 24 jaar geworden en ik had het gevoel dat ik deze video's van mezelf zingend voor mijn webcam met jullie moest delen", schrijft Davina, die in 2017 doorbrak met haar covers op YouTube. "Ik was 14 in de eerste twee video's en 15 in de derde video en als ik hiernaar kijk krijg ik de rillingen. Alles is mogelijk, jongens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Enorm succes voor Davina Michelle: tweede concert in AFAS

Davina scoorde vooral hoge ogen met haar cover van P!nks hit What About Us. De Amerikaanse zangeres was zelf ook diep onder de indruk van de versie en zei onder meer dat Davina beter klonk dan zij ooit zou klinken. Afgelopen zomer verzorgde de zangeres zelfs het voorprogramma van haar grote idool op het Malieveld in Den Haag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle tot artiest van het jaar uitgeroepen

Vorig jaar beleefde Davina dankzij haar deelname aan Beste zangers haar grote doorbraak met een nummer van een andere artiest. Met Glen Faria's Duurt te lang stond ze wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten. De zangeres scoorde eerder dit jaar ook met haar eigen liedje Skyward en Hoe het danst met Marco Borsato en Armin van Buuren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!