Beeld © StuBru

Zielig: Voice Vlaanderen-kandidaat zingt over overleden zoontje

15 november 2019 15:49

Wannes Beernaert (30) is in België doorgebroken als kandidaat van The Voice van Vlaanderen. Maar vooral zijn eigen liedje Fly Young Bird weet te raken. Het is namelijk een ode aan zijn acht maanden oude zoontje Foss, dat twee weken geleden overleed.

"Ik vind het supersterk dat jullie hier zijn"

Het emotionele nummer Fly Young Bird overdonderde de Belgische radio-host Michèle Cuvelier van Studio Brussel. De brunette kon haar tranen niet bedwingen bij het luisteren van de song. Wannes was zelf ook aanwezig om te vertellen over het aangrijpende liedje, dat een ode is aan 'Fosske.' Het zoontje van de 30-jarige zanger overleed twee weken geleden en met muziek probeert hij te dealen met het rouwproces. Foss overleed slechts acht maanden na zijn geboorte. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon geconfronteerd met ex-liefje in The voice of Holland

"Twee weken geleden is ongelooflijk recent", reageert radio-dj Michèle op Fly Young Bird. "Dat is een immense tragedie. Ik vind het supersterk dat jullie hier zijn. Jullie hebben een nummer gemaakt, het is echt heel mooi (...) Het is voor Fosske, zijn kindje van acht maanden, dat hij verloren is." Het treurige verhaal en het emotionele nummer slaan aan bij de luisteraars, Fly Young Bird is alleen al op Facebook meer dan twintigduizend keer bekeken.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!