Beeld © ANP

Acda en De Munnik weer even samen op het podium

18 november 2019 22:59

Thomas Acda (52) en Paul de Munnik (49) zullen in januari weer samen optreden. Zij doen allebei mee aan De Vrienden van Amstel Live 2020. En "de kans dat ze samen gaan spelen, achten wij héél groot", laat een woordvoerder van de concertreeks maandag weten. "Maar het is nadrukkelijk géén reünie. Dat zou verkeerde verwachtingen wekken."

Acda & De Munnik vormden tussen 1989 en 2015 een van de succesvolste artiestenduo’s van Nederland. Zij maakten talloze platen en tournees, maar besloten vijf jaar geleden dat zij elk een ander carrièrepad in wilden slaan. Acda ging vooral schrijven en regisseren; De Munnik ging vooral muziek produceren en bouwde aan een solocarrière. Sporadisch staan de mannen nog samen op een podium.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Acda kampt met hersenschudding na val

De mogelijke reünie werd maandagavond gesuggereerd in een promotiefilmpje van Vrienden van Amstel Live. Andere artiesten die zullen optreden zijn Snelle, Suzan & Freek en Sunnery James & Ryan Marciano. Nick & Simon, Bløf, Chef Special, Typhoon en Krezip waren eerder al aangekondigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acda en De Munnik bij afscheid Van der Laan

Vrienden van Amstel Live vindt volgend jaar plaats van 16 tot en met 28 januari 2020 in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop is al van start gegaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!