Beeld © ANP

Kanye West breidt zijn landgoed weer uit

19 november 2019 01:31

Kanye West (42) gaat door met het uitbreiden van zijn vastgoedportefeuille. De gefortuneerde zanger die tegenwoordig als gospelartiest door het leven gaat, heeft voor 14 miljoen dollar een ranch gekocht in de staat Wyoming. Het landgoed bestaat uit glooiende weiden, meertjes, ravijnen en verschillende cabins waar vrienden en familie kunnen logeren.

“Het is de mooiste plek die je ooit in je leven hebt gezien"

Kanye's vrouw Kim Kardashian had in september al aan talkshowhost Jimmy Fallon laten weten dat haar man een ranch in Wyoming had gekocht. "We houden van Wyoming. Mijn man heeft er altijd van gedroomd om daar naartoe te verhuizen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian dolblij dat executie voorlopig van de baan is

"Ik hou van LA", voegde ze eraan toe, "dus ik zie zomers voor me en een aantal weekenden. Het is de mooiste plek die je ooit in je leven hebt gezien". Voor de realityster is het nieuwe optrekje kennelijk eerder een vakantiebestemming dan haar nieuwe thuis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West komt met Bijbelse opera

De vorige eigenaar had gelukkig al twee verwarmde helihavens aangelegd, zodat de ranch het hele jaar door bereikbaar is. Het is maar tien minuten vliegen met de helikopter naar het nabijgelegen Greybull.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!