Taylor Swift bedolven onder Awards

19 november 2019 02:19

Zangeres Taylor Swift (29) wordt in de laatste maanden van het jaar bedolven onder de prijzen. Tijdens Billboard's jaarlijkse Women in Music Event op 12 december ontvangt Taylor de allereerste Woman of the Decade Award ooit. Dat schrijft ET Online. Het is een gloednieuwe prijs om de zangeres te eren als meest talentvolle muziekartiest van de afgelopen tien jaar.

Taylor krijgt veel lof voor haar talloze verdiensten, zoals haar bijdrage aan muziekeducatie, kankeronderzoek en rampenbestrijding. De organisatie is ook diep onder de indruk van haar vijf nummer één-hits in de Billboard Hot 100-lijst, drie wereldwijde stadion-tours die het hoogste bedrag ooit hebben opgebracht en twee Billboard Woman of the Year Awards. Taylor is de enige vrouw die deze eer twee keer ten deel is gevallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taylor Swift mag oude liedjes zingen op AMA's

Tijdens dit veertiende jaarlijkse event worden ook andere artiesten in het zonnetje gezet, onder wie Alanis Morissette, Brandi Carlile en Nicki Minaj.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Taylor Swift slaat muzikale handen ineen met Shawn Mendes

Naast de Woman of the Decade Award krijgt de 29-jarige ster nog een prijs uitgereikt, namelijk de Artist of the Decade Award op 24 november, tijdens de 2019 American Music Awards. Het was nog wel even de vraag of ze haar eigen nummers mocht spelen tijdens de show.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!