Beeld © ANP

Manager Taylor Swift krijgt doodsbedreigingen om ruzie

22 november 2019 19:37

Muziekbaas Scooter Braun zegt dat hij doodsbedreigingen heeft ontvangen vanwege zijn ruzie met Taylor Swift. De twee kibbelen al maanden over de rechten van oud werk van de zangeres. Scooter deed op Instagram een oproep aan Taylor om vrede te sluiten.

Bij zijn post plaatste hij ook een van de doodsbedreigingen die hij via Twitter had ontvangen. Volgens Scooter werd zijn vrouw ook bedreigd en dat was reden voor hem om via social media contact te zoeken met de zangeres. Die had eerder dit jaar haar Instagram-volgers opgeroepen Scooter te laten weten wat ze van de kwestie vonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scooter Braun haalt uit naar Taylor Swift na online aanval

"Ik neem aan dat dit niet je bedoeling was, maar het is belangrijk dat je begrijpt dat je woorden een enorme impact hebben en dat jouw boodschap door sommigen op verschillende manieren worden geïnterpreteerd", schreef de muziekbaas.

View this post on Instagram

@taylorswift

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on

De ruzie loopt al een tijdje. Scooter kocht eerder dit jaar het platenlabel Big Machine Group. Dat heeft de rechten van de eerste zes albums van Taylor. Het geschil ging over oude songs die de zangeres wilde opvoeren tijdens de American Music Awards (AMA) van zondag. Taylor zou daar geen toestemming voor hebben gekregen en daar was ze woedend over.

Eerder op vrijdag liet Scooter al blijken dat er van een verbod geen sprake is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scooter Braun feliciteert Taylor Swift met 'briljant' album

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!