Lance Bass hint op reünie *NSYNC

26 november 2019 00:55

Als het aan Lance Bass (40) ligt, komen zijn vroegere *NSYNC maatjes en hij nog liever vandaag dan morgen weer bij elkaar. Dat liet de zanger weten in een interview met Yahoo Entertainment. De zanger liet weten met name nostalgisch te zijn over het kerstalbum Home For Christmas, dat deze week 21 jaar geleden uitkwam.

“Als je het mij vraagt, is er geen beter moment om weer bij elkaar te komen dan nu”

"Ons album mag nu in Amerika officieel drinken, nu het 21e jaar bereikt is," grapte Lance, die bekende dat dit zijn favoriete *NSYNC plaat is. Op de vraag of hij een grote reünietournee ziet zitten, nadat de band afgelopen zomer samen met Ariana Grande optrad tijdens Coachella, antwoordde hij: "Ik ben helemaal voor dat idee! Ik zou het te gek vinden om meer *NSYNC muziek te maken. Als je het mij vraagt, is er geen beter moment om weer bij elkaar te komen dan nu."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'*NSYNC aan het praten over reünie'

Of dat er daadwerkelijk van gaat komen is nog maar de vraag. "Het is nogal moeilijk voor ons om het eens te worden over bepaalde dingen. De communicatie tussen ons is prima als het over simpele zaken gaat maar wanneer het zakelijk wordt, dan wordt het lastig. Justin doet het fantastisch momenteel en die heeft nauwelijks een pauze gehad sinds de laatste keer dat we een nummer opnamen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Slippertje Justin Timberlake geen gevolgen voor huwelijk’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!