Beeld © Getty Images

Famke Louise: 'Mijn hoofd staat eigenlijk niet naar mannen'

27 november 2019 11:46

Geen extra stoel aan het kerstdiner voor Famke Louise (20) dit jaar. De zangeres laat in Grazia weten even wat me-time nodig te hebben. "Ik heb mezelf nooit echt op de eerste plaats gezet en nu doe ik dat dus wel", is te lezen in het interview.

"Mijn hoofd staat eigenlijk niet naar mannen"

Na haar kortstondige relatie met rapper Ronnie Flex heeft de zangeres de mannen even helemaal afgezworen. Tijd om verliefd te worden heeft de 20-jarige ook niet, want haar carrière gaat sneller dan het licht. "Mijn hoofd staat eigenlijk niet naar mannen. Ik heb het veel te druk met mezelf en ik denk ook dat dat even het belangrijkste is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise over breuk management: 'Ik voelde me een nepartiest'

In het blad gaat Famke ook wat dieper in op de negatieve reacties die ze regelmatig naar haar hoofd krijgt, zowel letterlijk als figuurlijk. "Natuurlijk zijn er altijd mensen die haten of commentaar hebben op de dingen die ik doe”, vertelt ze daarover.

Toch heeft ze wel nog een boodschap voor de haters. “Uiteindelijk wil ik mensen ook gewoon laten zien dat ik dingen doe, die ik leuk vind en als je dat niet leuk vindt, kun je me altijd ontvolgen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise aan de slag als presentatrice

Haar hele verhaal lees je nu in Grazia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!