Beeld © YouTube: Samson & Gert

Gert neemt afscheid van Samson in allerlaatste videoclip

30 november 2019 19:15

Het einde is nu echt in zicht voor het kinderprogramma Samson en Gert. Het duo heeft vandaag zijn allerlaatste videoclip uitgebracht en daarin zien we hoe Gert afscheid neemt van zowel zijn trouwe viervoeter als zijn vrienden. Maar er is ook een kleine hint naar zijn opvolger.

In de clip is te zien hoe Gert en Samson aan de piano zitten terwijl er op de achtergrond verschillende fragmenten worden getoond uit de populaire serie. De bekende vrienden maken daarna ook allemaal hun entree. Octaaf, Alberto, Van Leemhuyzen en de burgemeester betreden allemaal het podium om afscheid te nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst: 'Ik heb geen behoefte aan andere vrouwen'

De videoclip van het liedje eindigt met het vertrek van Gert. In zijn kenmerkende rode shirt stapt hij een eveneens rode auto en vertrekt. Hij wordt uitgezwaaid door zijn vrienden en laat Samson achter. Hij wordt opgewacht door iemand met een donkere broek. Meer dan een schaduw krijgen we niet te zien. “Daar ben je”, schreeuwt een gelukkige Samson uit. 

Wie de opvolger precies is, is nog niet bekend gemaakt. Eerder maakte de Belgische mediamagnaat al wel bekend dat we op 21 december dit nieuwe duo zullen gaan ontmoeten. Veel fans gokken op Viktor, de zoon van Gert Verhulst, maar dat wil de Studio 100-baas niet bevestigen of ontkennen. “Of m’n opvolger toevallig ook de familienaam Verhulst draagt? Mijn vader Jos is het alleszins niet”, grapt hij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!