Snelle is grootste idool bij De Jonge 100

01 december 2019 16:05

Zondag zijn de winnaars bekendgemaakt van De Jonge 100. In vier categorieën maakten honderd getalenteerde jongeren kans op een prijs voor hun prestaties om de wereld een stukje mooier te maken. Rapper Snelle werd daarbij het grootste idool van dit jaar, volgens de jury om zijn creativiteit, durf en ontwikkeling.

Snelle, echte naam Lars Bos, werd geroemd door de jury door de kwetsbaarheid in zijn liedjes, en de snelheid waarmee hij een groot publiek heeft kunnen veroveren. 2019 was namelijk een groot succesjaar voor de rapper, want hij wist een gouden en platina plaat binnen te slepen voor zijn nummer Scars. Ook mocht hij Nederland vertegenwoordigen op de MTV European Music Awards, en veroverde in Sevilla de World Wide Best Act. Ook bracht hij een plaat uit met Marco Borsato, en staat hij al grootst aangekondigd op de affiches van Dauwpop, Vrienden van Amstel, Paaspop en Noorderslag.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Snelle en Suzan & Freek maken debuut bij Vrienden van Amstel LIVE

Ook wonnen er andere inspirerende jongeren in de andere drie categorieën. De meest talentvolle jonge ondernemer werd Rosalie de Graaf, door haar realistische werken van een kussende Donald Trump en Vladimir Poetin. Frenkie de Jong werd de grootste sporter tot en met 25 jaar en in de categorie Visionairs won Teun Toebes voor zijn stichting voor mensen met dementie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!