Beeld © AVROTROS

Beste Zangers-Floor en Tim weer bij elkaar voor speciale reünie

3 december 2019 14:04

Floor Jansen (38) en Tim Akkerman (39) pakken de Beste Zangers-draad weer op. De twee muzikanten stalen de show met hun optreden van Shallow in het programma en geven nu een reprise tijdens het NOC*NSF Sportgala op 18 december.

"Een zeer speciale avond waar ik veel zin in heb"

"Trots om aan te kondigen dat ik ga zingen tijdens het NOC*NSF Sportgala op 18 december! En dat doe ik met niemand minder dat met Tim Akkerman en zijn band!", laat Floor weten via Instagram. "Een zeer speciale avond waar ik veel zin in heb. Bijzonder om een avond te delen met zo veel ongelofelijk getalenteerde, gepassioneerde doorzetters die op top niveau presteren en die avond in het zonnetje gezet worden!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Floor Jansen baalt van het imago van metal

Floor en Tim kregen voor hun optreden van Shallow in Beste Zangers al behoorlijk wat lof, dus dat belooft wat. De twee zijn het ook wel gewend dat er wat bekend publiek zit toe te kijken hoe ze de sterren van de hemel zingen, maar dit keer is het een wel erg grote groep. Zo worden onder andere de sporters Max Verstappen, Ireen Wust, Michael van Gerwen en Suzanne Schulting verwacht in de zaal. Het NOC*NSF Sportgala is op 18 december om 20.30 uur te zien op NPO1. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Floor Jansen maakt zich hard voor meer muziek op scholen

Het is een bijzonder jaar voor Floor. De Nightwish-zangeres had al behoorlijk wat succes met haar band, maar brak niet echt door bij het Nederlandse publiek. Beste Zangers heeft haar aan een heel nieuw publiek geïntroduceerd. Bovendien maakte ze enorme indruk op haar tv-collega's, zoals Henk Poort vertelt in de video hieronder. 

Henk Poort vindt zingen met Floor Jansen hoogtepunt Beste Zangers

01:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!