Beeld © ANP

Harry Styles staat inderdaad naakt op albumhoes

07 december 2019 14:55

Harry Styles (25) heeft bevestigd dat hij in volle glorie te bewonderen is op de hoes van de vinyl-versie van zijn nieuwe album Fine Line. De voormalige One Direction-zanger gaf in Morning Mash Up op SiriusXM het antwoord op de vraag die zijn fans al twee dagen bezighield.

"Ik ben het en ik ben naakt."

Harry deelde donderdag een video waarin hij door de hoes van Fine Line bladert. Op meerdere foto's op de plaat is de zanger naakt te zien, waarna fans zich massaal afvroegen of hij zelf echt uit de kleren was gegaan of dat de kiekjes waren gefotoshopt. "Naar verluidt", antwoordde Harry in eerste instantie in het radio-interview. Kort daarna besloot de 25-jarige Brit zijn fans toch opheldering te geven. "Ik ben het en ik ben naakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles vindt zichzelf geen sekssymbool

De video met de blote Harry zorgde voor behoorlijk wat opwinding bij zijn fans, die hun enthousiasme deelden op social media. "Het zien van een vrijwel naakte Harry Styles zorgt ervoor dat ik een zuurstoftank nodig heb", twitterde iemand. "Oh mijn god, hij is naakt", schreef een ander.

De zanger brengt Fine Line, zijn tweede solo-album, vrijdag uit. De derde single Adore You kwam eerder deze week uit. Tot groot ongenoegen van zijn fans heeft hij in de bijbehorende videoclip al zijn kleren aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles komt in mei naar Ziggo Dome

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!