Beeld © Getty Images

Bizar: Kanye West schminkt zichzelf volledig zilver voor opera

09 december 2019 13:08

Als er iemand weet hoe hij in opspraak moet komen, dan is Kanye West (42) het wel. En ook nu is het weer raak. De rapper heeft zich volledig zilver laten schminken voor zijn nieuwe optreden en fans van de Jesus is King-muzikant zijn in shock van de look.

"Toen ik mijn dieptepunt bereikte, was God daar voor me"

Kanye weet hoe hij indruk moet maken. De rapper was in Miami om zijn operadebuut te maken in Mary in het Marine Stadium. Maar hoe opvallend een opera-optreden misschien al is voor de 42-jarige, vooral zijn kleding- en maquillagekeuze laten de koppen draaien. Kanye was namelijk gehuld in een volledig zilver pak én zijn huid was ondergeschminkt in dezelfde kleur. De keuze voor de grime werd niet direct verklaard, maar het zorgt wel voor een onvergetelijk moment in de carrière van de rapper. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West is helemaal weg van André Rieu

Het leven van de 42-jarige staat al een tijdje in het teken van het eren van God. Ook zijn optreden tijdens Art Basel in Miami was gericht op zijn geloof. "Ik weet dat God mij al lange tijd roept en dat de Duivel een afleiding voor me is geweest", vertelde Kanye tijdens de opera. "Toen ik mijn dieptepunt bereikte, was God daar voor me. Hij liet me visioenen zien en inspireerde me." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West brengt videoclip uit met eigen gezin in de hoofdrol

Bovendien staat Kanye's nieuwste album volledig in het teken van gospel. Jesus is King kwam eind oktober uit en wist zelfs de nummer één positie te bereiken in Amerika. Naast zijn succes als rapper en nu dus gospelzanger weet Kanye ook maar al te goed hoe je een sneaker verkoopt. Onlangs werd bekend hoeveel hij aan zijn schoenenmerk Yeezy had verdiend, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!