Beeld © YouTube-kanaal Holland's Got Talent

Auditievideo HGT-Pietje is op één na best bekeken filmpje 2019

13 december 2019 15:08

Pietje Tomassen (9) pakt een wel heel bijzondere titel dit jaar. Het kleine mannetje zong tijdens Holland's Got Talent zijn eigen nummer Mijn Droom en de juryleden waren laaiend. Ook zijn grappige opmerkingen naar de jury vielen in de smaak bij de kijkers. Inmiddels hebben zo'n drie en een half miljoen mensen zijn auditievideo bekeken op YouTube, waarmee hij op plek twee eindigt in het eindejaarslijstje van de videosite.

De 9-jarige Pietje eindigt op plek twee van de niet-muziekfilmpjes, ondanks zijn zang in de auditie. Hiermee eindigt hij achter Jachtseizoen van StukTV, maar net voor vlogger Enzo Knol over de inbraak in zijn huis. Het kleine mannetje pakte uit voor zijn auditie bij Holland's Got Talent en zong zijn eigen nummer Mijn Droom voor de jury. Met meer dan 3.4 miljoen is het geen wonder dat het talentje in de spotlights staat. Pietje ontving gisteravond een special award voor zijn prestatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HGT Lisette Brillemans krijgt online comedyshow

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HGT-deelnemer kent juryleden niet

Van de muziekvideo's vielen Pasapas van Kinderen voor Kinderen, Viraal van Frenna en Mula B en Hoe Het Danst van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle is derde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!