Beeld © Getty Images

Cardi B verrast echtgenoot met half miljoen in koelkast

16 december 2019 02:41

Cardi B (27) wist niet wat ze haar echtgenoot Offset (28) voor zijn verjaardag moest geven. Ze verstopte uiteindelijk een half miljoen in cashgeld in de koelkast als cadeautje, zodat de rapper zelf iets kan uitzoeken.

“Wat kan ik nog aan iemand geven die alles al heeft?"

In een video die ze dit weekend op Instagram plaatste, zegt de muzikante tegen haar man: "Iedereen weet dat je elke auto die je wil al hebt, en elk sieraad. Wat kan ik nog aan iemand geven die alles al heeft?"  

Daarop opent een vriend die in het complot zit de koelkast en spoort ze Offset aan te gaan kijken. Hij vindt tien stapeltjes bankbiljetten van honderd dollar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B openlijk over vreemdgaan man

De Migos-rapper komt bij het uitladen van de cash al snel handen tekort en zegt tegen zijn vrouw dat ze hem echt niet zoveel geld hoeft te geven. "Ik weet dat dat niet hoeft, maar ik weet niet wat ik je moet geven en ik moet toch met iets komen", zegt Cardi daarop. "Je kunt een auto kopen, of meer kleren, of sieraden, of Birkin-tassen voor mij. Je kunt ermee doen wat je wil."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cardi B toegevoegd aan cast Fast & Furious

Toch laat de rapper de vader van haar eenjarige dochter weten dat hij er niet op hoeft te rekenen binnenkort weer zo'n gul cadeau te krijgen. "Fijne verjaardag, maar verwacht geen kerstcadeautje meer van mij", grapt Cardi in de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B deelt MeToo-ervaring: ‘Het was zo krankzinnig’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!