Tones and I evenaart hitlijstrecord Marco Borsato

20 december 2019 15:59

Tones and I staat deze week nog steeds bovenaan de Single Top 100. Het is de dertiende week dat de Australische zangeres de lijst aanvoert met haar hit Dance Monkey. Ze evenaart daarmee het record van Marco Borsato die in 1994 net zo veel weken op de eerste plek stond.

Slechts twee andere liedjes stonden langer bovenaan de Single Top 100. Drake wist de lijst in 2016 met One Dance veertien weken aan te voeren. Het absolute record is voor Jody Bernal die in 2000 met Que si, que no vijftien weken bovenaan stond.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Tones and I en Tyler, The Creator op Down The Rabbit Hole

Ook de twee andere nummers in de top 3 van deze week zijn hetzelfde als vorige week. Het Beste zangers-duo Emma Heesters en Rolf Sanchez staat weer op de tweede plek met Pa olvidarte en Arizona Zervas heeft met Roxanne wederom de derde plaats.

Met kerst in aantocht staan ook de kerstklassiekers in de hoogste regionen van de Single Top 100. Mariah Carey scoort met All I Want For Christmas Is You, net als vorige week, een vierde plek. Last Christmas van Wham! is een plaatsje gedaald, maar hoort met zijn negende plek nog steeds bij de tien populairste singles van deze week.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tones and I schrijft geschiedenis met Dance Monkey

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!