Beeld © ANP

Voormalige nanny klaagt kerstkoningin Mariah Carey aan

24 december 2019 02:11

Een vrouw die tot vorig jaar als nanny voor Mariah Carey (49) werkte, klaagt de zangeres nu aan. Ze zou te weinig betaald zijn en agressief behandeld zijn door de bodyguard van de kinderen.

Maria Burgues was tot april 2018 nanny van tweeling Moroccan en Monroe. In haar aanklacht stelt ze volgens Variety dat ze 25 dollar per uur kreeg om op de kinderen te passen, maar verplicht was mee te gaan op een tournee van Mariah en daarbij niet betaald werd voor haar reistijd.

Daarnaast zegt ze dat bodyguard Marcio Moto geregeld tegen haar schreeuwde waardoor ze zich bedreigd voelde.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey te beroerd om fooi te geven na giga diner

De bodyguard zou onder meer tijdens een autorit van Los Angeles naar Las Vegas hebben gedreigd de nanny uit de auto te zetten en langs de weg achter te laten. Ook zou hij als chauffeur geregeld hebben gevideobeld met zijn vriendin terwijl Maria Burgues en de kids in de auto zaten. Ze zegt dat ze dat heeft gerapporteerd, maar er niets aan gedaan werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey pakt drie nieuwe recordtitels door kersthit

Het kindermeisje werd ontslagen nadat een van de kinderen ongemerkt een dansles uit was gelopen. Ze claimt dat dat gebeurde omdat de bodyguard niet oplette, maar die zou haar in bijzijn van de kinderen, dansleraren en andere ouders de volle laag hebben gegeven. De voormalig nanny stelt dat ze haar laatste loon niet heeft gekregen, en eist daarnaast een vergoeding voor de emotionele schade die ze heeft opgelopen in haar tijd als nanny van de zangeres.

En dat kan er makkelijk vanaf. Want Mariah verdient nog elk jaar 425.000 euro aan haar kersthit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!