Beeld © ANP

Rob Stenders zorgt voor woede Top 2000-fans: ‘Kan echt niet’

27 december 2019 10:58

Radio-dj Rob Stenders (54) heeft zich op tweede kerstdag de woede van een flink aantal Top 2000-luisteraars op de hals gehaald. Hij was namelijk helemaal klaar met een nummer van Marco Borsato en besloot het lied na slechts een minuut al weg te draaien. De reacties van de fans waren dan ook niet mals.

"Ik ben vanaf nu geen fan meer van Rob Stenders"

Stel je voor; je kijkt al het hele jaar reikhalzend uit naar de lijst der lijsten. Je weet al precies welk nummer voor jou op nummer 1 staat, namelijk Wat zou je doen van Marco Borsato en Ali B. Uiteindelijk wordt dit nummer gedraaid, maar na een klein minuutje besluit de dj van dienst, in dit geval Rob Stenders, dat hij er klaar mee is. Dat is precies wat er gebeurde tijdens de Top 2000.

“Genoeg”, verklaarde Rob terwijl hij het lied wegdraaide. De actie kon rekenen op flink wat boegeroep en verontwaardigde reacties vanuit het Top 2000 Café, maar ook zeker online lieten de luisteraars van zich horen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Top 2000 barst los met mash-up vol muziekiconen

Veel luisteraars vinden het vooral kwalijk dat Rob een nummer afbreekt waar mensen juist op stemmen, wat het hele idee is achter de Top 2000. “Volgens mij was het nummer nog niet eens op de helft. Ik ben vanaf nu geen fan meer van Rob Stenders”, is een van de vele reacties op Twitter. Hoewel Rob nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat hij absoluut geen fan is van Marco, lijkt dit toch geen gerichte actie richting de zanger. “We hebben een klein beetje haast. En dan moet je wel eens liedjes korter maken”, verklaarde Rob na het wegdraaien.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

De Top 2000 is in volle gang en inmiddels al een ware traditie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!