Selena Gomez focust op haar eigen mentale gezondheid

09 januari 2020 15:21

Selena Gomez is een ander mens geworden nu ze zich focust op haar eigen mentale gezondheid. Tegen de Wall Street Journal zegt ze dat ze de laatste paar jaar hard bezig is geweest met het zoeken van de juiste behandeling en medicatie.

"Mijn hoogtepunten waren echt heel hoog, en mijn dieptepunten zorgden ervoor dat ik wekenlang alleen op bed lag"

De popster, die op dit moment hard bezig is met het uitbrengen van haar nieuwe album, kwam erachter dat ze worstelde met haar mentale toestand nadat haar relatie met Justin Bieber op de klippen liep, en ze een niertransplantatie moest ondergaan. "Mijn hoogtepunten waren echt heel hoog, en mijn dieptepunten zorgden ervoor dat ik wekenlang alleen op bed lag," vertelt de zangeres. "Ik moet nou eenmaal leven met wat ik op mijn bordje heb gekregen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Selena Gomez signeert duizenden cd's tijdens kerst

Gomez zegt dat ze wel moet oppassen dat ze zichzelf niet saboteert, want vervelende dingen die ze meemaakt in haar leven kunnen een last zijn voor haar mentale toestand. Zo nam ze een jaar lang afstand van Instagram, en de enige reden dat ze terugkwam was omdat ze muziek ging uitbrengen. "Mensen weten dat ik verslavingsgevoelig ben, en dat kan ongezond zijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Selena Gomez kondigt nieuw album aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!