Beyoncé Beeld © Getty Images

'Beyoncé gaat de nieuwe James Bond-titelsong maken'

10 januari 2020 15:52

Het begint er steeds meer op te lijken dat Beyoncé (38) de titelsong voor de nieuwe James Bond-film No Time To Die zal gaan inzingen. De zangeres zou volgens haar fans namelijk stiekem al hinten op het nieuwe nummer op haar Instagram.

Beyoncé was onlangs aanwezig bij de Golden Globes, waar ze veel indruk maakte met haar voorkomen. Op social media doen de kiekjes van die avond het dan ook behoorlijk goed, maar alle aandacht gaat nu uit naar één specifieke foto. En dan wel eentje waarop de Formation-zangeres een martini drinkt. De Beehive, zoals de fans van Beyoncé zichzelf noemen, waren er als de kippen bij en kwamen met allerlei theorieën. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé doet Reese Witherspoon bubbels cadeau

Al snel werd de vergelijking gemaakt met een foto waarop Beyoncé ruikt aan een citroen, waarna ze haar album Lemonade uitbracht. De martini zou dus ofwel signaleren dat haar volgende album zo zal gaan heten óf, zoals meer mensen denken, dat ze de titelsong voor de nieuwe James Bond-film uit gaat brengen. Nog meer bewijs: tijdens Beyoncé's Coachella-optreden gebruikte ze al een sample van een nummer uit de 007-filmreeks. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé en Jay-Z namen eigen bubbels mee naar Golden Globes

Hiermee zou Beyoncé in de voetsporen treden van grootheden als Madonna, Adele en Sam Smith. Die laatste twee artiesten wonnen er zelfs een Oscar mee, iets wat nog ontbreekt in het prijzenkastje van de Crazy In Love-zangeres. No Time To Die komt op 2 april uit in Nederland, dus ergens voor die tijd zullen de fans van Beyoncé erachter komen of zij de stem is die de titelsong vertolkt. Daniel Craig vertelde onlangs nog aan RTL Boulevard over zijn allerlaatste Bond-film, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!