Beeld © ANP

P!nk: ‘Gek om aan deze nieuwe realiteit te wennen‘

21 januari 2020 05:14

Zangeres P!nk (40) overweegt zo nu en dan iets aan haar gezicht te laten doen. Maar in een bericht aan zichzelf op Twitter schrijft ze daar toch niet achter te kunnen staan.

“Ik wil dat mijn kinderen het weten als ik boos ben”

"Lieve ik. Je wordt ouder. Ik zie rimpels. Vooral als je lacht", begint de muzikante een reeks tweets. "Je neus wordt groter. Het voelt gek om aan deze nieuwe realiteit te wennen. Maar je neus lijkt op die van je kinderen en je rimpels verschijnen als je lacht. En ja, jij idioot, je hebt gerookt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

P!nk doneert half miljoen dollar aan Australische brandweer

Ze vervolgt het goede gesprek met zichzelf: "Af en toe denk je eraan iets te laten veranderen aan je gezicht. Maar dan kijk je naar een show en wil je zien hoe de hoofdpersonen zich voelen, maar hun gezicht beweegt niet. Daar kan ik niet achter staan. Dat kan ik gewoon niet. Ik wil dat mijn kinderen het weten als ik boos ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

P!nk neemt een jaar pauze

In haar afsluitende tweet laat P!nk die in september 40 werd, weten het "gelukkig" nooit van haar uiterlijk moeten hebben. "Dus wen er maar aan, want ik ga ouderwets oud worden. (Dus als een baas in een tutu met 50 kilometer per uur op dertig meter hoogte). Yess!"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

P!nk roept op om de wereld te verbeteren

De zangeres kreeg bijval van collega Kelly Clarkson. "Ik snap hoe je je voelt", aldus de muzikante maandag op Twitter. "Nou ja, behalve dat door de lucht vliegen dan. Ik hou de boel in de gaten op de grond, hou jij alles veilig in de lucht. Ik hou van teamwork."

Onze eigen Davina Michelle, waar nog geen rimpeltje bij is te bekennen, stond ooit al eens in het voorprogramma van de zangeres. Wij waren er natuurlijk bij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!