Beeld © Getty Images

James Corden hint op nieuwe Carpool Karaoke met Justin Bieber

23 januari 2020 03:18

Nadat James Corden (41) een foto van hemzelf en Justin Bieber (25) op zijn Instagram plaatste met daarbij de summiere tekst “dit is een grote dag”, raakten enorm veel Bieber-fans opgewonden over een eventuele nieuwe samenwerking. Want nu Justin heeft aangekondigd met nieuwe muziek te komen, moet er volgens hen haast wel sprake zijn van een nieuwe editie van Corden's befaamde Carpool Karaoke. Dit meldt Entertainment Tonight.

“Dit is een grote dag”

James en Justin zijn al jarenlang goed bevriend met elkaar en namen twee keer eerder een video voor Carpool Karaoke op. En met succes. De eerste clip uit 2015 behaalde maar liefst 149 miljoen views, waar het tweede filmpje het 'slechts' met 87 miljoen views moest doen.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber treedt op bij iHeartRadio Music Awards

Ook namen ze nog een speciale Grammy's editie op in 2016.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is meest onbeschofte celebrity volgens James Corden

Justin lanceerde op 2 januari zijn nieuwe single Yummy, die met wisselende kritieken werd ontvangen. Eerder kondigde hij al aan in 2020 op tournee te gaan, nadat hij zijn nieuwe album heeft uitgebracht. "Ik heb het gevoel dat dit anders is dan mijn vorige albums, omdat ik nu in een andere levensfase zit. Ik heb zin om weer te gaan optreden. Muziek maken heeft mij altijd gelukkig gemaakt."

View this post on Instagram

Big day @justinbieber

A post shared by James Corden (@j_corden) on

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!