Beeld © Getty Images

Trailer Taylor Swift-docu laat andere kant van popster zien

23 januari 2020 12:04

Fans moeten nog heel even wachten, maar op 31 januari verschijnt dan eindelijk de docu Miss Americana. Hierin volgen we Taylor Swift (30) en krijgen we een heel andere kant van haar te zien.

"Het is tijd om aan de juiste kant van de geschiedenis te staan"

In de trailer van de documentaire zien we hoe Taylor zichzelf klaarmaakt voor een grote show. De zangeres deelt de ups en zeker ook de downs. We zien haar namelijk in tranen op de bank liggen. Tay Tay vertelt hoe ze door de platenbazen altijd in een bepaald keurslijf geperst werd. Ze moest vooral lief lachen en liedjes zingen. Totdat ze besloot dat het zo niet langer kon. "Het is tijd om aan de juiste kant van de geschiedenis te staan", benadrukt ze in de trailer. Daarna spreekt ze zich bijvoorbeeld politiek uit; iets wat ze het eerste decennium van haar carrière niet deed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hersentumor ontdekt bij moeder Taylor Swift

In een persbericht omschrijft Netflix Miss Americana als "een rauwe en emotioneel onthullende blik op een van de meest iconische artiesten van deze tijd, gedurende een overgangsperiode in haar leven waarin ze haar rol als songwriter en zangeres omarmt, maar ook die van een vrouw die haar stem leert te gebruiken."

De documentaire zie je op 31 januari op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glastonbury-festival kondigt Taylor Swift aan als headliner

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!