Beeld © ANP

Duncan helemaal op zijn plek bij Vrienden van Amstel

24 januari 2020 23:27

Voor Duncan Laurence (25) is zijn eerste deelname aan de Vrienden van Amstel Live iets om nooit meer te vergeten. De songfestivalwinnaar vermaakt zich prima deze dagen in Rotterdam Ahoy.

"Ik maak zoveel nieuwe vrienden hier"

"Ik maak zoveel nieuwe vrienden hier. Ik ontmoet artiesten, muzikanten, crewleden. En iedereen is zo open en aardig", schrijft Duncan op Instagram bij een foto waarop hij stralend kijkt. Eerder vrijdag deelde de zanger ook al een groepsfoto met collega-artiesten als Suzan & Freek, Maan en Snelle.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

DI-RECT grote verrassing tijdens Vrienden van Amstel

"Het is zo mooi dat ik helemaal niet nerveus ben om voor 13.000 mensen op te treden. Ik denk dat het vooral komt omdat alles zo goed georganiseerd is, iedereen achter de schermen en op het podium is een enorme steun", gaat Duncan verder.

"Ik ben echt dankbaar en blij dat ik dit mag doen: elke avond met hart en ziel zingen voor zoveel mensen. We hebben nog maar zes avonden te gaan... Het gaat zo snel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence meest positieve BN'er

Begin dit jaar wisten niet veel mensen wie hij was, maar in 2019 zette Duncan Laurence in รฉรฉn klap zichzelf en heel Nederland op de kaart door het Eurovisiesongfestival te winnen. Nu komt er nog een prijs bij, want Duncan Laurence is dรฉ Online Ster van 2019.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!