Beeld © ANP

Johnny Depp en Alice Cooper delen podium met Aerosmith

25 januari 2020 13:35

Johnny Depp (56) en Alice Cooper (71) hebben vrijdagavond opgetreden met Aerosmith op een feestje in Los Angeles ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de rockband. De samenwerking kwam niet uit de lucht vallen; ze spelen samen met Aerosmith-gitarist Joe Perry (69) samen in de groep Hollywood Vampires.

Johnny en Alice waren niet de enige supersterren die het podium deelden met zanger Steven Tyler en zijn muzikanten. Ook de Foo Fighters, John Legend en Sammy Hagar verhoogden de feestvreugde door een liedje mee te zingen met de band uit Boston.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp maakt satirische musical over Michael Jackson

Aerosmith staat te boek als een van de meest succesvolle hardrockbands aller tijden. De groep werd opgericht in 1970. Tijdens het feest werd 6 miljoen dollar ingezameld voor een fonds om Amerikaanse muzikanten goede gezondheidszorg te bieden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aerosmith-drummer mag van rechter niet optreden bij Grammy's

De avond werd overigens aan elkaar gepraat door de Britse komiek en Forgetting Sarah Marshall-ster Russell Brand, die veel grappen maakte over het voormalige drugsgebruik en de leeftijd van de bandleden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!