Beeld © ANP

Nondeju! Snollebollekes komt in 2020 met eigen festival

27 januari 2020 19:04

De meeste dromen zijn bedrog, maar voor Snollebollekes-Rob Kemps (34) lijkt dat zeker niet het geval. De ‘Vrouwkes’-zanger bewijst maar weer eens dat alles wat hij aanraakt verandert in goud. Na een reeks succesvolle concerten in het Gelredome, heeft hij besloten om nog een groot project te gaan organiseren. Rob vertelt tegen RTL Boulevard dat hij met een eigen festival komt, genaamd Total Loss.

"Het voelt echt als een jongensboek"

UPDATE: in bovenstaand item wordt gezegd dat Darkraver op de line-up staat. Dat klopt niet: Paul Elstak zal er wel optreden.

Rob Kemps wil met zijn eigen festival zorgen dat iedereen, van jong tot oud, eens ouderwets ‘uit de panty kan schieten’. “Op 29 augustus 2020 kom ik met mijn eigen festival: Total Loss”, vertelt hij breed lachend. Het is het bewijs dat de carrière van Snollebollekes als een speer gaat. Van braderieën naar concertzalen en van de Gelredome naar nu dus een eigen festival. “Het voelt echt als een jongensboek.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snollebollekes komen met show voor jong en oud

Rob legt uit dat het terrein goed gevuld zal zijn met verschillende podia. “Natuurlijk is er een mainstage, met daarop de volksartiesten op het grootste podium.” Natuurlijk wil Rob voor ieder wat wills. “Er is ook een podium genaamd Springen Nondeju, om lekker even uit de panty te schieten. Ook zal er een binnentent zijn, genaamd café het Fietsenrek. Puur voor de meezingers.”

Voor wie lekker nostalgisch de avond in wil gaan, komt er ook een speciale 90’s en 00’s-podium.

Het Total Loss festival vindt plaats op 29 augustus en de kaarten gaan vanaf zaterdag 1 februari in de verkoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Snollebollekes-Rob Kemps verwelkomt zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!