Beeld © ANP

Davina Michelle bekroond tot Zangeres van het Jaar

28 januari 2020 10:07

Tal van Nederlandse artiesten zijn weer in het zonnetje gezet tijdens de elfde uitreiking van de 100% NL Awards. Suzan & Freek, Marco Borsato (53) én Davina Michelle (24) zijn als grote winnaars uit de bus gekomen tijdens deze jaarlijkse prijzenregen, zo is zojuist bekend gemaakt in De Barry Paf Show op 100% NL.

"Echt heel blij mee!"

De Duurt Te Lang-zangeres is niet onbekend met de award-uitreiking. Eerder mocht zij al de 100% NL Award Talent van het Jaar op haar schoorsteenmantel zetten, daar komen er nu nog twee bij. Zo heeft zij, samen met Marco Borsato en Armin van Buuren, de 100% NL Award voor Hit van het Jaar in de wacht gesleept met het nummer Hoe Het Danst. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben de luisteraars haar bovendien uitgeroepen tot Zangeres van het Jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Davina Michelle bang succesjaar niet te kunnen evenaren

Ook Marco Borsato moet ruimte gaan maken in zijn prijzenkast. Naast bovengenoemde prijs is hij ook uitgeroepen tot Zanger van het Jaar. Voor Suzan & Freek is het zeker geen blauwe dag, want het tweetal mag ook twee awards op hun naam schrijven: de 100% NL Awards voor Groep/Band van het Jaar én de 100% NL Award voor Album van het Jaar voor het album Gedeeld Door Ons. “Te gek zeg! Dit jaar kwamen we met ons debuutalbum, dan is het wel echt heel cool dat we meteen bekroond worden met een award voor Album van het Jaar! Echt heel blij mee!", laten ze weten.

Voor Duncan Laurence was er ook nog een prijs beschikbaar, hij mocht namelijk naar huis met de 100% NL Award voor Doorbraak van het Jaar. Aangezien hij begin 2019 nog vrijwel onbekend was, lijkt ook dat ons heel terecht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Suzan over plotse bekendheid: 'Het maakt je soms onzeker'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!