Beeld © ANP

Patricia Paay gevraagd voor plekje in Luv'

28 januari 2020 08:08

Het gaat nog steeds niet goed met de gezondheid van Luv'-zangeres José Hoebee (65). Omdat de zangeres kampt met burn-outklachten en hierdoor al maanden uit de running is, kijkt de groep naar alternatieven. Collega Marga Scheide (65) heeft ook Patricia Paay (70) gevraagd om in te vallen.

"In deze fase zitten we nu, van verkennende gesprekken"

Omdat de boekingen van Luv' blijven binnenstromen hoopt ze die, ondanks de afwezigheid van José, toch aan te kunnen nemen. "Dit kan zo niet langer. Of we stoppen ermee of we gaan door met een andere zangeres. Ik kies voor het laatste, want Luv' moet naar mijn mening altijd uit drie personen bestaan. Vandaar dat ik maar eens gebeld heb met Patricia Paay", zegt Marga in De Telegraaf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay: 'De artsen zeggen dat ik niet beter word'

Patricia had daar wel oren naar. "Een klap heeft ze er nog niet op gegeven, maar ze vond het wel een leuk voorstel waar over nagedacht wordt." Het liefst had de zangeres dat José zo snel mogelijk weer terugkomt, maar daar kan ze nu niets over zeggen. "Nogmaals, het kan zijn dat we José tijdelijk vervangen, maar het is ook niet ondenkbaar dat bijvoorbeeld Patricia Paay 'voor vast' bij Luv' komt. In deze fase zitten we nu, van verkennende gesprekken."

In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw had Luv' hits met nummers als U.O.Me (You Owe Me), Casanova en My Number One. De groep bestond destijds uit Marga Scheide, José Hoebee en Patty Brard. Luv' trad vorige zomer voor het eerst in jaren weer op met Chimène van Oosterhout als nieuw lid, in plaats van Patty.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwarte dag voor Patricia Paay: 'Ik ben er kapot van'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!