Lady Gaga Beeld © Getty Images

'Lady Gaga kondigt dit weekend muzikale comeback aan'

29 januari 2020 13:55

Het begint er steeds meer op te lijken dat Lady Gaga (33) binnenkort haar grote muzikale comeback gaat maken. De superster staat dit weekend voor het eerst weer op het podium tijdens een pre-Super Bowl-feestje en naar verluidt zal ze hier haar nieuwe album aankondigen, dat meldt 'Hits Daily Double'.

Na jarenlang wachten, kunnen Lady Gaga-fans eindelijk opgelucht ademhalen; een nieuw album lijkt er nu dan toch echt aan te komen. De 'Shallow'-zangeres staat aanstaande zaterdag weer op het podium tijdens AT&T Super Saturday Night, een feestje in aanloop van de aanstaande Super Bowl-wedstrijd. Volgens Hits Daily Double zal de 'Bad Romance'-chanteuse tijdens dit evenement haar nieuwe album en single aankondigen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga vertelt over verkrachting en zelfverwonding

Onlangs lekte al uit dat Lady Gaga's nieuwe single Stupid Love zal gaan heten. Het viel die hard-fans namelijk op dat in de code van haar site die titel verwerkt zat onder het kopje 'muziek'. Bovendien is het alweer vier jaar geleden dat de zangeres een nieuwe lp uitbracht onder haar eigen naam.

Gelukkig hoefden we Gaga niet helemaal te missen in die tijd. Zo schitterde ze in de film A Star Is Born, waarin ze een aspirant-zangeres speelde en waarmee ze een Oscar won voor de single 'Shallow', een duet met tegenspeler Bradley Cooper. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga gaat nieuwe jaar in met mysterieuze man

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NikkieTutorials mag Lady Gaga onder handen nemen

De fans kunnen in ieder geval niet wachten. De hashtag #LadyGagaiscoming is inmiddels wereldwijd trending op Twitter. Of er daadwerkelijk een nieuw album, nieuwe single of iets verwant met haar gouden keeltje aan zit te komen, is nog afwachten. Lady Gaga is namelijk ook nog druk met haar eigen make up-lijn. 

Hoe ze dat vooral elkaar heeft gekregen, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!