Beeld © ANP

Hardwell laat voor het eerst weer van zich horen na pauze

30 januari 2020 18:50

Dj Hardwell (32) heeft zichzelf veel beter leren kennen tijdens zijn tweejarige sabbatical, zo vertelt hij in de Revealed Podcast. “Ik geniet ontzettend van het leven," vertelt hij. Dat komt vooral doordat hij meer vrije tijd heeft nu hij niet meer hoeft te touren.

"Nu maak ik de muziek die ikzelf mooi vind"

In 2018 kondigde Robbert van de Corput, zoals de dj echt heet, aan om voor onbepaalde tijd te stoppen met draaien. Dat betekent zeker niet dat hij is gestopt met het maken van muziek. Sterker nog: hij is nog altijd vijf dagen per week te vinden in de studio. “Ik maak nu de muziek die ik zelf mooi vind. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld in de studio.” Volgens de dj voelt zijn muziek nu ‘veel persoonlijker.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hardwell komt na stoppen toch met nieuwe muziek

Hardwell geniet met volle teugen van alle vrije tijd die hij nu heeft. “Ik geniet ontzettend van het leven, leer mezelf weer kennen. Ik hebt ontdekt hoe het normale leven eruitziet: boodschappen doen, tijd doorbrengen met mijn ouders, verjaardagen van vrienden bezoeken. Dat kon eerst niet. Ik was altijd aan het toeren."

“Er is nog zo veel dat ik wil delen met familie en vrienden, er zijn nog zo veel wegen die ik wil inslaan,” legde Hardwell eerder zijn besluit om te stoppen uit. “Maar door altijd maar Hardwell te zijn, blijft er te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven als 'normaal' persoon.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Metropole vindt pauze Hardwell verstandig

Bekijk de gehele podcast hier terug

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!