Alain Clark Beeld © ANP

Tournee door China is grote droom voor Alain Clark

01 februari 2020 17:13

Alain Clark gaat misschien in april een tournee door China maken. Dat heeft de zanger gemeld in het NPO Radio 5-programma Volgspot. Hij twijfelt echter of hij deze kans aan moet grijpen, gezien de problemen met het coronavirus.

"Voorlopig treft het virus vooral ouderen"

"Ik heb er nu discussie over met mijn bandleden", stelt Alain. "Ik kan er wel heel luchtig over doen, maar het zal je maar gebeuren. Anderzijds: China is wel heel groot. En voorlopig treft het virus vooral ouderen." De tournee zou eind april zijn. "We hebben een app-groepje met de band waarin we nu naarstig overleggen. En anders ga ik gewoon een solotourtje doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hit Alain Clark krijgt nieuwe betekenis door zoontje

Eerst staat voor Alain nog een korte Nederlandse tournee op het programma, op zondagmiddagen in februari en maart. Daarnaast is hij druk met een interviewserie In conversatie met, waarin fans hun grote idolen aan vragen kunnen onderwerpen. De eerste sessie is op 15 maart in het Concertgebouw, met Ali B als 'slachtoffer'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers TV Kantine vol lof over Alain Clark als RuPaul

Alain bereidt als producent meer bijzondere sessies op dito locaties voor, vertelde hij in Volgspot. De zanger bracht de afgelopen week na lange tijd een nieuw album uit, Sunday Afternoon. De reacties van de fans op sociale media zijn zeer lovend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!