Maan Beeld © ANP

Zangeres Maan uit haar dankbaarheid voor fans: 'Zo mooi'

1 februari 2020 17:47

Het allereerste album van Maan (22) verscheen op vrijdag in de schappen en op alle streamingdiensten. 'Onverstaanbaar' viel gelijk goed bij de vele fans van de zangeres en op social media wil ze hen dan ook enorm bedanken voor hun steun.

"Nu weet ik steeds beter wat ik wil"

"Jullie reacties op het album zijn zo mooi", begint Maan haar bericht. Het emotionele eerste album van de zangeres kwam op vrijdag uit en haar fans streamen massaal alle nummers van Onverstaanbaar. Bovendien is het een heel persoonlijk project geweest voor de oud-The Voice-winnares. "Ik wilde zo graag dingen beschrijven die zich voordoen in mijn leven, mijn gevoel, mijn ideeën."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Maan wil 'andere kant' laten zien met debuutalbum

Dat was vroeger wel anders, laat Maan weten. Toen werden haar liedjes namelijk voor haar geschreven, al was ze daar destijds 'mega blij' mee. "Maar nu weet ik steeds beter wat ik wil en merk ik dat ik het gelukkigst word als ik zelf meeschrijf aan de songs zodat een liedje kan ontstaan vanuit mijn ideeën en gevoelens", verklaart de Ze huilt maar ze lacht-zangeres. "Hierdoor is elk liedje extra waardevol voor me en kan ik bij alles terugdenken aan een speciaal moment."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Maan toont haar verdriet op Instagram

Maan ziet dit album dan ook als 'een soort dagboek van mijn ervaringen en hersenspinsels.' Toch wil ze ook de mensen waarmee ze heeft samengewerkt eventjes in het zonnetje gezet. Zo bedankt ze bijvoorbeeld haar ex-vriendje Tony Junior. De twee werkten samen aan het nummer 7 maanden, waar ook een videoclip van verscheen. Dat is overigens niet gek, aangezien Maan voor ieder nummer van de cd een video heeft gemaakt. "Op naar album 2", sluit ze haar bericht af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Maan uit de kleren in nieuwe videoclip

De zangeres wil de muziek voor zich laten spreken en 'wil niet dat iedereen alles weet', vertelde ze aan RTL Boulevard. Die uitspraak van Maan viel niet helemaal lekker bij Ruud de Wild, zoals te zien is in de video hieronder. 

Maan: 'Ik wil niet dat iedereen alles weet'

02:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!