Beeld © Getty Images

Dochter J.Lo steelt de show tijdens Super Bowl-show

03 februari 2020 03:03

De 11-jarige Emme Muñiz had gisteravond de tijd van haar leven in Miami. Ze zong een stuk mee in de halftime show van de Super Bowl, die verzorgd werd door haar moeder Jennifer Lopez (50) en Shakira (43).

Emme kwam op met een groep jonge dansers en zong een stukje van haar moeders hit 'Let's Get Loud', begeleid door Shakira op de drums. Daarna vergezelde mama J.Lo het meisje op het podium, en zongen ze onder meer een stukje uit het nummer 'Born In The USA'. Dat deden ze voor de vlag van Puerto Rico, het moederland van zowel J.Lo als Emmes vader, zanger Marc Anthony (echte naam: Marco Muñiz).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kobe Bryant door Shakira en J-Lo geëerd tijdens Super Bowl

Het meisje is volgens Amerikaanse media de jongste zangeres ooit tijdens de beroemde halftime show van de finale van het Amerikaanse footballseizoen. Er gingen eerder in het weekend al geruchten dat het meisje met haar moeder mee zou zingen in de show. Het was niet de eerste keer dat Emme op een podium stond: in juni zong ze ook al een deuntje tijdens het openingsconcert van haar moeders It's My Party-tournee.

Emme is één van de twee kinderen van J.Lo. Haar tweelingbroer Max was zondag ook aanwezig in Miami, maar keek liever vanaf de tribune naar het spektakel. In het onderstaande fragment zie je hoe het optreden eraan toeging. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veel lof voor 'heerlijke' Super Bowl-show J.Lo en Shakira

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!