Beeld © ANP

Billie Eilish verdedigt Drake na sms'jes: 'Hij is niet creepy'

04 februari 2020 04:54

Er is niets raars aan de vriendschap tussen Billie Eilish (18) en Drake (33). Dat stelt de zangeres in een nieuw interview met Vogue, waarin ze onder meer zegt: "Het internet is zo'n stom zooitje nu, iedereen is zo gevoelig."

"Er zijn zoveel mensen waar het internet zich drukker om zou moeten maken"

De zangeres liet een paar maanden geleden aan Vanity Fair weten dat ze sms-contact had met de muzikant, die ze "de aardigste gozer ooit" noemde. Zij was toen 17 en hij 33, waardoor er online veel commentaar op de rapper kwam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naast Billie Eilish ook Elton John op podium bij Oscars

Volgens de inmiddels 18-jarige zijn er grotere problemen dan "een volwassen vent die fan is van een artiest." In het interview zegt ze: "Er zijn zoveel mensen waar het internet zich drukker om zou moeten maken. Ga je me nu echt zeggen dat Drake creepy is omdat hij fan is van me, en dan stem je wel op Trump? What the f*ck?"

Vorig jaar nam actrice Millie Bobby Brown het al op voor Drake, die zij als een vriend beschouwt. De toen 14-jarige schreef op haar sociale media: "Waarom wordt een mooie vriendschap een kop? Ik prijs me gelukkig dat er mensen in de business zijn die de tijd nemen om mij te helpen verder te komen in mijn carrière, die me advies geven en hun kennis delen. Kunnen jullie het nu weer over echte problemen in de wereld hebben en niet over mijn vriendschappen?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!