Beeld © ANP

Ariana Grande: 'Dit heeft mijn leven gered'

08 februari 2020 16:31

Ariana Grande (26) heeft een jaar na het uitbrengen van haar hitsingle 'thank u, next' op Instagram gezegd dat het nummer haar leven heeft gered. Naast een selfie vertelt ze dat het lied haar de moed gaf om zich kwetsbaar op te stellen en eerlijk te zijn tegenover anderen.

"Het is zo fijn en genezend om te weten dat ik me niet meer achter een of andere popsterfaçade hoef te verstoppen"

"Het is zo fijn en genezend om te weten dat ik me niet meer achter een of andere popsterfaçade hoef te verstoppen, en dat ik me op die manier kan verbinden met zo veel anderen over mijn waarheid en pijn," vertelt ze haar fans, die ze ook bedankt voor hun eeuwige begrip en steun.

Het nummer werd geschreven na de dood van Ariana's ex-vriend, rapper Mac Miller. In het lied verwijst ze meerdere keren naar hun relatie. Ook heeft de muzikante meerdere keren gedeeld hoe moeilijk ze het had met de dood van Miller.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Broer aanslagpleger concert Ariana Grande net zo schuldig'

De zangeres geeft aan op dit moment ook weer bezig te zijn met nieuwe muziek. "Ik ben veel aan het schrijven en creëren en dat voelt goed. Ik ga niet haasten om nu snel wat in elkaar te flansen, maar ik kijk er echt naar uit om dit nieuwe hoofdstuk en meer verhalen en mijn leven met jullie te delen."

Ariana heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt, zo vond er twee jaar geleden een aanslag plaats na afloop van haar concert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande geeft optreden Grammy's tweede kans

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!