Beeld © ANP

Krezip pakt uit voor 20-jarig jubileum

12 februari 2020 19:18

Krezip heeft vorig jaar vriend en vijand weten te verrassen met een heuse comeback. Na een spetterend optreden op Pinkpop, een reeks reünieconcerten in de Ziggo Dome én een nieuw album is de band na een stilte van tien jaar weer he-le-maal terug. In 2020 bestaat de band alweer 20 jaar, en dat gaat groots gevierd worden met een uniek concert.

"We kijken er ongelofelijk naar uit"

De band vertelt in RTL Boulevard dat ze terugkeren naar Tilburg, waar het voor de band allemaal begon. Speciaal voor de fans gaat de I Would Stay-band hun allereerste album integraal spelen in poppodium 013. Op 15 mei is het voor Krezip-fans mogelijk om alle nummers van de eerste plaat een voor een te beluisteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Krezip sluit festivalzomer af op strand Scheveningen

Maar dat is zeker niet het enige wat voor Krezip op de planning staat. Zo zullen ze verschillende festivals aandoen, waaronder Concert at Sea, Paaspop en Zwarte Cross. Om het festivalseizoen geheel in stijl af te sluiten, zullen ze ook een concert organiseren op het strand van Scheveningen. "We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met een bijzonder strandconcert", vertelde frontvrouw Jacqueline Govaert eerder. "Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!