Beeld © ANP

Zoontje Guus Meeuwis valt in voor Kraantje Pappie

13 februari 2020 18:03

Mocht Kraantje Pappie (33) binnenkort een keertje ziek zijn, dan heeft Guus Meeuwis (47) alvast een vervanger gevonden. Tijdens de soundtrack blijkt dat zijn zoontje zijn hand er niet voor omdraait om even bij te springen.

"Een écht goeie mini-manager draait uiteraard ook zijn hand niet om voor een stukje stand-in-rap"

Guus, die zijn zoontje op Instagram liefkozend zijn mini-manager noemt, deelde vanmiddag een video van zichzelf tijdens de soundtrack bij De Wereld Draait Door. Hij was daar om de nieuwe versie van zijn debuutsingle Het is een nacht te spelen, dat hij samen met Kraantje Pappie opnieuw heeft uitgebracht.

Omdat de rapper nog niet aanwezig was, sprong zijn zoontje even bij. "Een écht goeie mini-manager draait uiteraard ook zijn hand niet om voor een stukje stand-in-rap tijdens een soundcheck", aldus Guus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis komt ook dit jaar met Groots Junior

Het is een nacht kwam in de zomer van 1995 uit en betekende direct de doorbraak voor Guus Meeuwis, die dit jaar dus 25 jaar in het vak zit. De single stond maar liefst acht weken op nummer 1 in de Single Top 100. Eerder, in 2011, maakte Guus al een nieuwe versie met The Baseballs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis komt met nieuwe versie van Het is een nacht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!