Beeld © ANP

Adele praat mond voorbij en verklapt datum nieuw album

17 februari 2020 17:06

Adele (31) is de laatste tijd flink in het nieuws, maar niet vanwege haar muziek. Vooral haar scheiding en gewichtsverlies zijn regelmatig het gesprek van de dag. Toch kunnen haar fans hun hart ophalen, want een nieuw album lijkt onderweg te zijn. De zangeres onthulde zelf al wanneer we de langverwachte opvolger van ‘25’ kunnen verwachten.

"Jullie kunnen mijn nieuwe album verwachten in september"

Adele heeft afgelopen weekend een prestigieuze rol op zich mogen nemen. De Someone Like You-zangeres was namelijk de trouwambtenaar op het huwelijk van een van haar beste vriendinnen. Hoewel zo’n fuif vaak een vrij persoonlijk feestje is, zorgt de aanwezigheid van Adele er natuurlijk voor dat de mobieltjes van de aanwezigen continu op filmen staan. Er is dan ook het nodige gedeeld op social media.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Adele steelt de show bij bruiloft van beste vriendin

Tijdens dat bewuste feestje lijkt Adele een bijzonder grote onthulling te doen. Voordat de zangeres haar muziek ten gehore bracht op het huwelijk, onthulde ze tussen neus en lippen door dat haar langverwachte nieuwe album er snel aan zal komen. "Jullie kunnen mijn nieuwe album verwachten in september", klinkt er in de boodschap.

Adele heeft eerder al bekendgemaakt dat haar nieuwe album is geïnspireerd op de breuk met haar ex, Simon Konecki. Om het verdriet van de scheiding te verwerken, is de zangeres meteen de studio ingedoken.

Zoals hierboven al vermeld, is Adele de laatste tijd veel in het nieuws vanwege haar gewicht. De ooit volslanke zangeres is veel afgevallen en dat maakt de tongen los.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Adele nieuwe lijstaanvoerder Valentijn Top 101

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!