Beeld © Getty Images

Mogelijke comeback Joni Mitchell na herstel hersenbloeding

18 februari 2020 17:07

Het lijkt erop dat de Canadese zangeres Joni Mitchell (76) binnenkort haar rentree gaat maken en nieuwe muziek gaat uitbrengen. Daarop hint haar goede vriend, zanger James Taylor, in een interview met de Britse krant 'The Guardian'.

"Het is geweldig om te zien hoe ze herstelt en weer aan de oppervlakte verschijnt"

Volgens James gaat het goed met Joni na de hersenbloeding die haar in 2015 trof. "Ik denk dat zij muzikaal ook terugkomt", zegt hij. "Het is geweldig om te zien hoe ze herstelt en weer aan de oppervlakte verschijnt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Norah Jones zingt op verjaardag Joni Mitchell

Joni werd in 2015 getroffen, zij woonde alleen en lag drie dagen op de grond voordat zij werd gevonden. De laatste tijd is zij weer een paar keer in het openbaar gezien, maar de Canadese zangeres heeft sinds haar hersenbloeding niet meer in het openbaar gesproken of gezongen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Joni Mitchell had aneurysma in hersenen'

Haar laatste album met nieuw werk komt uit 2007. In 2014 kwam wel de verzamelbox Love has many faces uit, met 39 bijzondere nummers die zij al eerder had uitgebracht. Mitchell werd bij het Nederlandse publiek onder meer bekend door het nummer Both sides, now dat een belangrijke rol speelde in de hitfilm Love Actually waarin onder meer Emma Thompson en Alan Rickman spelen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!