Beeld © The Ellen Show/Getty Images

Viral zangeres zingt Shallow bij Ellen DeGeneres

26 februari 2020 17:50

Charlotte Awbery (30) heeft haar vijftien minuten beroemdheid eindelijk te pakken. De zangeres greep haar kans toen iemand aan haar vroeg het nummer 'Shallow' af te maken in de metro. Met haar gouden keeltje ging ze vervolgens viral. Ook Ellen DeGeneres (62) zag het filmpje en nodigde haar uit om het liedje ten gehore te brengen.

"Ik kan het nog steeds niet geloven"

Van barretjes en trouwerijen naar de Ellen Show, dat is de realiteit van Charlotte geworden. De zangeres werd in één klap een wereldsensatie toen een filmpje van haar viral ging waarin ze het nummer Shallow zong. De Britse liep door de metro, werd aangesproken of ze de tekst kon afmaken en maakte furore met haar gouden keeltje. Inmiddels heeft ze Amerika in haar greep en mocht ze het liedje optreden bij Ellen DeGeneres. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga kondigt releasedatum nieuwe plaat aan

Naast het optreden werd Charlotte ook geïnterviewd. Zo vertelt ze dat ze onderweg was naar een vriendin toen ze opeens op camera werd vastgelegd. Inmiddels is de clip al meer dan 60 miljoen keer bekeken. "Ik kan het nog steeds niet geloven", aldus Charlotte. "60 miljoen?! Dat wist ik niet eens." Ook Ariana Grande is fan en volgde haar, net als 400 duizend anderen, op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga stapt in het huwelijksbootje met zichzelf

Ellen zou Ellen ook niet zijn als het niet cadeautjes regende tijdens de uitzending. Charlotte ging ervandoor met een jaargang gratis reizen in de metro in Londen én een cheque ter waarde van 10 duizend pond. Het filmpje heeft de zangeres zeker geen windeieren gelegd. 

Charlotte is niet de enige fan van Lady Gaga's nummer Shallow en de film A Star Is Born, ook Bridget pinkte een traantje weg bij de kaskraker. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!