Duncan Laurence moet weer concert verplaatsen

27 februari 2020 10:40

Duncan Laurence (25) zou op 26 maart een concert geven in Ziggo Dome in Amsterdam, maar heeft besloten dat te verplaatsen omdat hij tijd wil vrijmaken voor het componeren van nieuwe muziek. De songfestivalwinnaar zal nu op 17 november optreden in de Amsterdamse concertzaal. Dat maakte concertorganisator Friendly Fire vandaag bekend.

"Sinds ik het Eurovisiesongfestival gewonnen heb zijn mijn leven en mijn carrière een grote rollercoaster"

Duncan is momenteel in Los Angeles om nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. "Sinds ik het Eurovisiesongfestival gewonnen heb zijn mijn leven en mijn carrière een grote rollercoaster. Met al deze nieuwe kansen als het touren in Europa en het promoten van mijn muziek, is de tijd om nieuwe muziek te maken beperkt geweest. Om deze reden heb ik besloten om mijn Ziggo Dome-concert te verplaatsen", zegt hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sloveense komiek gaat viral met bizarre Duncan Laurence-imitatie

Dat was geen makkelijk besluit, benadrukt Duncan. "Door jullie steun en toewijding mag ik dit doen. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik iets meer tijd nodig heb om een show te kunnen geven die jullie verdienen." De muziek waar hij nu aan werkt, wil hij snel delen met zijn fans. "'Music first’ is altijd mijn motto geweest, dat is waar ik nu mee bezig ben. Muziek op nummer één zetten. Ik hoop jullie allemaal op dinsdag 17 november in Amsterdam te zien."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Duncan Laurence en Willeke Alberti slepen Edisons in de wacht

De al gekochte kaarten blijven geldig voor de show in november.

Dit jaar komt Jeangu Macrooy uit voor Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival. Duncan is altijd bereikbaar voor tips, vertelde hij eerder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!