Helene Fischer Beeld © ANP

Helene Fischer genoemd als Duitse songfestivalinzending

27 februari 2020 14:33

Het zou zomaar kunnen dat Helene Fischer (35) in mei afreist naar ons land. Duitse media speculeren volop dat zij hun land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

Update: inmiddels heeft Eurovision bekendgemaakt dat Helene niet naar het songfestival gaat. In plaats daarvan gaat Ben Dolic met het nummer 'Violent Thing'.

Of Helene echt naar Rotterdam zal komen voor het songfestival, is nog even spannend. De Duitse delegatie zal vanavond om 21.30 uur bekendmaken wie er mee mag doen aan het liedjesfestijn en met welk nummer. Toch wordt Helene momenteel genoemd als mogelijke inzending en ook op social media denken mensen het zeker te weten. Daarnaast heeft ze wel eens laten vallen dat ze graag mee wil doen aan het songfestival.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Duitsland een grote ster naar het songfestival stuurt. Eerder deden als de acts No Angels en Cascada mee. Zij eindigden beide niet in de top 20.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Helene Fischer heeft meerdere dreigmails ontvangen

Helene Fischer is mateloos populair. Niet alleen in Duitsland staat ze voor uitverkochte zalen, ook in Nederland heeft ze een hoop fans. Vorig jaar stond ze nog in een uitverkochte Gelredome waar ze voor een publiek van 27.000 man een enorme show neerzette.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!