Beeld © ANP

Kaarten voor Holland zingt Hazes 2021 volgende week in verkoop

28 februari 2020 10:02

De concertreeks Holland zingt Hazes wordt volgend jaar voor de negende keer georganiseerd. Het feest strijkt op 12 en 13 maart 2021 neer in de Ziggo Dome in Amsterdam, werd vrijdagochtend bekendgemaakt. De kaartjes zijn vanaf volgende week vrijdag te koop.

Op vrijdag start alweer de achtste editie van het eerbetoon aan André Hazes. Zijn zoon André (26) en dochter Roxeanne (27) treden zoals gewoonlijk op en ook artiesten als Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Miss Montreal en Glennis Grace zingen Hazes' klassiekers. De concerten zijn van volgende week vrijdag tot en met zondag en op 13 en 14 maart in de Ziggo Dome.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes weer even springlevend door Holland zingt Hazes

Roxeanne gaat volgende week voor het eerst in duet met het hologram van haar vader. Ze zingt het nummer 'Sorry', dat vrijdag is uitgekomen. "Ik voelde mij er niet prettig bij om een duet te zingen met een hologram van mijn vader, maar ik ben nu voor zoiets bijzonders gevraagd. Daar kon ik geen ‘nee’ tegen zeggen. Met het hologram werd mijn vader naar het ‘nu’ gebracht, dit jaar stap ik als het ware terug in de tijd. Ik denk dat dit een mooi eerbetoon aan papa wordt."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!